Info

Werkwijze bruidsfotograaf Discover Surroundings

Gefefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en gaan trouwen. Wat een fijne gedachte dat jullie, samen met jullie geliefden, de liefde mogen vieren. En dan begint het: de voorbereiding. Je wilt mooie ringen. Een bijzondere ceremonie. Een feestelijke locatie en een heerlijk diner. Uiteraard willen jullie deze prachtige dag ook laten vastleggen. Voor later, voor bijvoorbeeld de kinderen. Als bruidsfotograaf verzorg ik huwelijksfotografie. Maar wat is precies mijn werkwijze? Maken we kennis? Zorg ik ook voor een album?

 

Voorbereiding

Zodra jullie je keuze hebben gemaakt en voor mij als fotograaf hebben gekozen, hebben we als eerste een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat is fijn voor jullie en ook voor mij. Op deze manier leren jullie mij kennen. Daarnaast weet ik zo ook goed wat jullie wensen zijn. Waar willen jullie de focus op leggen? Wat is jullie verwachting? Hoe ziet de dag eruit?

Vervolgens bespreken we een week voordat de mooiste dag van jullie leven plaatsvindt, telefonisch de laatste details. Vanaf dat moment kunnen jullie het fotografie-gedeelte echt helemaal loslaten. Een dag voor de bruiloft neem ik contact op met jullie ceremoniemeesters om te informeren naar eventuele veranderingen of verrassingen. En dan begint het vastleggen van jullie mooiste dag.

dochter kijk opt tegen moeder de bruid

De dag zelf

Zelfs voordat jullie je in de mooiste kleren hullen, ben ik al aanwezig. Op dat moment kan ik al op zoek gaan naar mooie momenten, zoals de chemie tussen moeder en dochter, of de eerste blik die de bruidegom werpt op zijn aanstaande vrouw. Van elk moment verzorg ik de fotografie. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De ringen, de feestende menigte, speeches, een traantje dat weggepinkt wordt en de stralende gezichten van jullie als bruidspaar.

 

 

Preview

Na een week ontvangen jullie in je mailbox een preview, als onderdeel van mijn werkwijze. Dit betreft een slideshow met een aantal mooie foto’s. Zo’n moment is altijd spannend, maar ook enorm leuk! Ik wil jullie graag een preview geven zodat jullie een idee hebben van de foto’s, om ze te delen met de rest van de wereld en om alvast een eerste herinnering te hebben van jullie trouwdag.

Binnen zes weken ontvangen jullie een online gallery met alle foto’s. Deze foto’s zijn dan al ge-edit en zijn klaar om in een album geplaatst te worden of om op andere producten te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld een print op plexiglas zijn.

De keuze is reuze

Vanuit de online gallery kunnen jullie makkelijk zelf aangeven welke foto’s jullie in het album willen. Ook zullen we nog in een persoonlijk gesprek de slideshow bekijken, de dag nabespreken en beleven. Ook bekijken we de  mogelijkheden van de extra fotoproducten. Wanneer de albums en producten klaar zijn, worden deze bij jullie afgeleverd.

Tot slot vind ik het altijd leuk om een review te krijgen van het bruidspaar. Dit helpt ook nieuwe verloofden om een goede huwelijksfotograaf te vinden. Zelf vind ik het ook altijd superleuk om te zien en horen hoe jullie het ervaren hebben.

Nu weten jullie hoe mijn werkwijze ongeveer is. Dit zorgt voor rust. Het is altijd fijn om je op bepaalde zaken voor te kunnen bereiden. Nu nog contact met mij opnemen en we kunnen beginnen!

Ook enthousiast geworden?

Kijk snel of jullie trouwdag nog beschikbaar is en laten we kennis maken

View my

Showcase

Weddings

Business photography

Destination Shoots

Other photo shoots

What customers

SAY

" I opened the photos today and I was right there again, on one of the most beautiful and fun days of our lives. Beautiful, touched to tears. ‘’

"The photos are full of emotion, atmosphere, style and creativity."

"Anna's patient, at times even invisible, but she's got her camera watching everything. "

"Anna's a top! Nice, enthusiastic, thinks along with her and has passion for her profession''

"The pictures are beautiful and our wishes have been listened to very well."

"Besides the fact that we got some beautiful unposed pictures, we also had a very nice day with her."