Corona: Een huwelijk met maximaal dertig gasten

De anderhalvemetersamenleving. We zijn er nog niet van af, maar de liefde gaat door. En dat is goed, want de liefde moet gevierd worden! Natuurlijk zijn grote feesten fantastisch, maar het kan ook heel bijzonder zijn om in een klein gezelschap te trouwen. Jullie hebben dan de mensen om je heen die het dichtst bij jullie staan. Kwaliteit boven kwantiteit. In deze blog vertel ik meer voordelen én tips over trouwen tijdens corona.

Klein maar fijn

Zoals ik zojuist al benoemde: een kleine bruiloft kan ook heel bijzonder zijn. Wanneer je trouwt, vier je de liefde. Een groot knalfeest geven is natuurlijk leuk voor de gasten. Maar tijdens een hele kleine bruiloft kunnen jullie ook daadwerkelijk aandacht schenken aan de gasten. Op dit moment mogen bruiloften met maximaal dertig personen plaatsvinden. Dit geldt voor zowel binnen- als buitenlocaties. En borrelen zullen jullie toch echt uit moeten stellen totdat het weer mag. Zo trouwen jullie eigenlijk twee keer!

dochter kijk opt tegen moeder de bruid

Sommige mensen kijken al op tegen een bruiloft omdat ze niet weten wie ze allemaal moeten uitnodigen. Want hoeveel mensen wil je uitnodigen? Wie wel en wie niet? En krijg je dan geen scheve gezichten? De beperking van maximaal dertig personen maakt de keuze makkelijker. Jullie nodigen bijvoorbeeld alleen directe familie uit en vrienden zonder aanhang. Mochten jullie bijvoorbeeld wel willen dat familie uit het buitenland aanwezig is, kunnen jullie een livestream organiseren voor deze personen. Zo zijn ze er toch een beetje bij.

Een uniek huwelijk

Corona heeft een grote invloed op ons dagelijks leven. En eigenlijk wil iedereen deze periode zo snel mogelijk vergeten. Toch kan het virus een bepaalde invloed op jullie relatie hebben gehad. Jullie hadden meer tijd voor elkaar, zijn dichter naar elkaar toegegroeid, misschien hebben jullie zelfs tijdens corona een relatie gekregen. Wanneer je trouwt in deze tijden, krijg je een uniek huwelijk en dus unieke foto’s. Een foto met een mondkapje of een foto waarbij iedereen anderhalve meter afstand houdt. Dat soort elementen zijn tekenend voor deze periode.

Ook vraagt trouwen in deze tijd veel creativiteit. Dit kan betekenen dat het huwelijk toch niet zo standaard wordt, maar wel onvergetelijk. Bedenk dat jullie het niet allemaal alleen hoeven te organiseren. Bijvoorbeeld een weddingplanner of trouwambtenaar kan jullie hier goed mee helpen.

De afweging of jullie willen trouwen in deze tijd is natuurlijk een eigen keuze. Uiteindelijk gaat het om dat ene speciale moment: het ja-woord. En als jullie dat het liefst willen vieren met een grote groep gasten, dan kunnen jullie beter wachten. Toch hoeft een bruiloft niet groot te zijn om het groots te laten worden. Beide keren wil ik graag jullie grote dag vastleggen!

Ook enthousiast geworden?

Kijk snel of jullie trouwdag nog beschikbaar is en laten we kennis maken

Bekijk mijn

Portfolio

Trouwen

Bedrijfsfotografie

Destination Shoots

Overige fotoshoots

Wat klanten

Zeggen

‘’Ik opende vandaag de foto’s en ik was weer meteen daar, op een van de mooiste en leukste dagen van ons leven. Prachtig, tot tranen geroerd. ‘’

‘’De foto’s zitten vol met emotie, sfeerbeelden, stijl en creativiteit.’’

‘’Anna is geduldig, op sommige momenten zelfs onzichtbaar, maar heeft alles in de gaten via haar camera.’’

‘’Anna is een toppertje! Leuk, enthousiast, denkt mee en heeft passie voor haar vak’’

‘’De foto’s zijn prachtig geworden en naar onze wensen is super geluisterd’’

‘’Naast dat we prachtige ongeposeerde foto’s hebben gekregen hebben we ook een erg fijne dag met haar beleeft’’