Trouwfotograaf anna

Over mij

Over Anna

“Genieten van de kleine dingen die het leven groot maken.’’

Reizen, familie en vrienden. Dat zijn voor mij de belangrijkste dingen in het leven als ik er 3 op zou moeten noemen. Zou ik daar nog meer aan toe mogen voegen? Dan zou ik zeker koken, eten, slapen, en knuffelen niet overslaan!

Trouwen

Onder andere door deze genoemde prioriteiten ben ik zo goed in mijn werk. Ik vind trouwen, beslissen dat je de rest van jouw leven wilt delen met één persoon, gelijk staan aan een levenslange reis, de mooiste reis van je leven.

Familiebanden

Daarnaast vind ik familiebanden fantastisch om te zien, te voelen, te zoeken en te vinden. Hoe mooi is het dan wel niet om dit vervolgens ook te mogen vereeuwigen?!

Geliefden

Wat is een bruiloft zonder je beste vriend, je beste vriendin? Dat groepje van vroeger waar je zo mee kan lachen? Die gasten met wie je je kan bezatten? Die wil je toch niet missen? Niet op je bruiloft en niet in de herinnering achteraf. Dit is de reden waarom mijn prioriteiten zo mooi aansluiten bij mijn passie, mijn droom, mijn werk.

 

Anna als bruidsfotograaf

Zijn jullie van plan alles uit de kast te halen, een feest te geven met 300 man? Ik ben van  de partij! Maar ook als jullie van plan het intiem te houden, alleen de mensen die het dichtst bij jullie staan aanwezig te hebben, om de echte liefde te vieren, ben ik erbij!

Het belangrijkste wat alle bruiloften, groot en klein, met elkaar gemeen hebben is dat de liefde wordt gevierd. Het gevoel dat dit met zich meebrengt, vind ik altijd fascinerend. Het idee dat ik hier deel van uit mag maken, dat ik deze dag mag vereeuwigen voor jullie, vind ik het allermooiste van mijn werk als bruidsfotograaf. Ik vind het fantastisch dat ik dit voor veel mensen waar mag maken.

Werkwijze van jullie bruidsfotograaf

Jullie zijn verloofd, geweldig! Wat een gelukkig gevoel, euforisch en jullie worden al helemaal enthousiast. Jullie zijn begonnen met een datum, op zoek naar de juiste trouwleveranciers. Daardoor zijn jullie bij mij uitgekomen, dé trouwfotograaf!

Maar nu? Hoe gaat het verder in zijn werk?

Het belangrijkste wat jullie moeten weten over mij, is dat ik op de meeste momenten onzichtbaar zal zijn. Ik zal geruisloos opgaan tussen de gasten. Dit zorgt voor hele natuurlijke, spontane foto’s. Maar op de nodige momenten zal ik op de voorgrond treden, zoals bij de groepsfoto’s. 

Bekijk mijn

Portfolio

Trouwen

Bedrijfsfotografie

Destination Shoots

Overige fotoshoots

Wat klanten

Zeggen

‘’Ik opende vandaag de foto’s en ik was weer meteen daar, op een van de mooiste en leukste dagen van ons leven. Prachtig, tot tranen geroerd. ‘’

‘’De foto’s zitten vol met emotie, sfeerbeelden, stijl en creativiteit.’’

‘’Anna is geduldig, op sommige momenten zelfs onzichtbaar, maar heeft alles in de gaten via haar camera.’’

‘’Anna is een toppertje! Leuk, enthousiast, denkt mee en heeft passie voor haar vak’’

‘’De foto’s zijn prachtig geworden en naar onze wensen is super geluisterd’’

‘’Naast dat we prachtige ongeposeerde foto’s hebben gekregen hebben we ook een erg fijne dag met haar beleeft’’