Trouwfotograaf anna

Over Mij

Over Anna

” genieten van de kleine dingen die het leven groot maken’’

Reizen, familie en vrienden. Dit zijn voor mij de belangrijkste dingen in het leven als ik er 3 op zou moeten noemen. Zou ik daar nog meer aan toe mogen voegen? Dan zou ik zeker koken, eten, slapen, en knuffelen niet overslaan!

Onder andere door deze genoemde prioriteiten ben ik zo goed in mijn werk, ik vind trouwen, beslissen dat je het leven voor de rest van de tijd wilt delen met 1 persoon gelijk staan aan een levens lange reis, de mooiste reis van je leven.

Daarnaast vind ik familie banden fantastisch om te zien, te voelen, te zoeken en te vinden. Hoe mooi is het dan wel niet om dit vervolgens ook te mogen vereeuwigen?!

Wat is een bruiloft zonder je beste vriend, je beste vriendin? Dat groepje van vroeger waar je zo mee kan lachen? Die gasten met wie je je kan bezatten? Die wil je niet missen toch? Niet op je bruiloft en niet in de herinnering achteraf. Dit is de reden waarom mijn prioriteiten zo mooi aansluiten bij mijn passie, mijn droom, mijn werk.

 

Anna als bruidsfotograaf

Zijn jullie van plan alles uit de kast te halen, een feest te geven met 300 man? Ik ben van partij!
Zijn jullie van plan het intiem te houden, alleen je dichtstbijzijnde aanwezig te hebben, om de echte liefde te vieren? Ik ben erbij!

Het belangrijkste wat alle bruiloften, groot en klein, met elkaar gemeen hebben is dat de liefde woord gevierd. Het gevoel wat dit met zich mee brengt, vind ik altijd fascinerend en het idee dat ik hier deel van uit mag maken, dat ik deze dag mag vereeuwigen voor jullie. Dit vind ik het allermooiste van mijn werk als bruidsfotograaf, ik vind het fantastisch dat ik dit voor veel mensen mag waar maken.

Werkwijze van jullie bruidsfotograaf

Jullie zijn verloofd, geweldig! Wat een gelukkig gevoel, euforisch en jullie worden al helemaal enthousiast.
Jullie zijn begonnen met een datum, opzoek naar de juiste trouwleveranciers en zijn daardoor bij mij uitgekomen, dé trouwfotograaf!

Maar nu? Ja jullie hebben de mooie foto’s gezien, maar hoe gaat het verder in zijn werk?

Het belangrijkste wat jullie moeten weten over mij, is dat ik op de meeste momenten onzichtbaat zal zijn. Ik zal geruisloos opgaan tussen de gasten. Natuurlijk zal ik op de momenten waarnodig op de voorgrond treden ( zoals de groepsfoto’s)

Bekijk mijn

Portfolio

Trouwen

Bedrijfsfotografie

Destination Shoots

Overige fotoshoots

Wat klanten

Zeggen

‘’Ik opende vandaag de foto’s en ik was weer meteen daar, op een van de mooiste en leukste dagen van ons leven. Prachtig, tot tranen geroerd. ‘’

‘’De foto’s zitten vol met emotie, sfeerbeelden, stijl en creativiteit.’’

‘’Anna is geduldig, op sommige momenten zelfs onzichtbaar, maar heeft alles in de gaten via haar camera.’’

‘’Anna is een toppertje! Leuk, enthousiast, denkt mee en heeft passie voor haar vak’’

‘’De foto’s zijn prachtig geworden en naar onze wensen is super geluisterd’’

‘’Naast dat we prachtige ongeposeerde foto’s hebben gekregen hebben we ook een erg fijne dag met haar beleeft’’

Een foto is niet zomaar een beeld, het is een belevenis

Die ene lach, die speciale blik, een rollende traan; jullie huwelijksgeluk voor altijd vastgelegd in beeld, dat is mijn kracht.

vind mij op:

Discover Surroundings 10 out of 24 reviews

Is jullie trouwdatum nog vrij?