Bruidsfotograaf Den Haag

Voor het vastleggen van alle mooie momenten een speciale dag zoals jouw bruiloft, zoek je iemand op wie je kan vertrouwen. Iemand bij wie je zeker weet dat je na de trouwerij een prachtige, persoonlijke fotoreportage ontvangt waarmee je op ieder gewenst moment weer even terug in de tijd kan naar die heerlijke dag. Ben je op zoek naar zo’n bruidsfotograaf in Den Haag? Kijk dan zeker naar wat journalistiek bruidsfotograaf Anna Hoogland van Discover Surroundings voor je kan betekenen. Zij biedt diverse pakketten aan met verschillende specificaties en kan ook een pakket op maat voor jouw dag voor je samenstellen. Zo creëert zij een herinnering voor je waarvan je nooit genoeg van zult krijgen!

Het werk van Anna Hoogland, journalistiek bruidsfotograaf in Den Haag

Toen Anna Hoogland in 2015 haar fotografiebedrijf Discover Surroundings opstartte, was haar voornaamste gedachten bij het uitkiezen van deze bedrijfsnaam dat ieder persoon in het moment zou moeten leven en hun omgeving zou moeten waarderen. Ze maakte voor het eerst kennis met bruidsfotografie toen zij de trouwreportage tijdens de bruiloft van haar zus voor haar rekening nam. Ze werd zo enthousiast van dit werk dat ze besloot hierin verder te gaan. Anna Hoogland is niet alleen in te huren als bruidsfotograaf in Den Haag, maar staat ook voor je klaar voor loveshoots tijdens je reis door Azië, boudoirshoots en voor een zwangerschapsshoot.

Zij volgde de opleiding fotografie en liep mee met de beste fotografen, waardoor zij veel leerde van het vak. Met eigen inspiratie, motivatie en een ontwikkeling in een eigen visie gaat zij voortvarend te werk. Wat haar vooral aanspreekt in de fotografie is dat iedereen in zijn of haar leven een eigen verhaal heeft, een eigen reis beleeft en een eigen proces doormaakt. Het vastleggen hiervan op een realistische en oprechte wijze is wat Anna Hoogland aanspreekt in de (journalistieke) fotografie. Door diepgaander te kijken naar wat er zich voor je afspeelt kun je waarheidsgetrouwe foto’s maken met een verhaal. Daarnaast is de kunst van journalistiek fotograferen om mensen op dusdanige wijze vast te leggen in hun natuurlijke gedrag, dat de foto’s een authenticiteit uitstralen en dat je er als fotograaf in slaagt om een verhaal te vertellen met beeld.

Regel jouw fotoshoot nu bij Anna Hoogland, bruidsfotograaf in Den Haag

In het heden waardevolle herinneringen maken voor later, dat is waar Anna Hoogland met haar fotoshoots op inzet. Op de trouwerij gaat zij geruisloos op in het publiek en weet speciale, intieme en iconische momenten eruit te pakken voor haar fotoreportage. Zij verzorgt ook graag jouw trouwfoto’s als bruidsfotograaf in Den Haag. Heb je vragen over haar werkwijze of wil je meer weten? Neem dan contact op en kies samen voor een goede investering van jullie bruiloft!

Contactgegevens

Contactformulier