Wedding photographer Anna

About me

About Anna

“Genieten van de kleine dingen die het leven groot maken.’’

Reizen, familie en vrienden. Dat zijn voor mij de belangrijkste dingen in het leven als ik er 3 op zou moeten noemen. Zou ik daar nog meer aan toe mogen voegen? Dan zou ik zeker koken, eten, slapen, en knuffelen niet overslaan!

Weddings

Onder andere door deze genoemde prioriteiten ben ik zo goed in mijn werk. Ik vind trouwen, beslissen dat je de rest van jouw leven wilt delen met één persoon, gelijk staan aan een levenslange reis, de mooiste reis van je leven.

Familiebanden

Daarnaast vind ik familiebanden fantastisch om te zien, te voelen, te zoeken en te vinden. Hoe mooi is het dan wel niet om dit vervolgens ook te mogen vereeuwigen?!

Geliefden

Wat is een bruiloft zonder je beste vriend, je beste vriendin? Dat groepje van vroeger waar je zo mee kan lachen? Die gasten met wie je je kan bezatten? Die wil je toch niet missen? Niet op je bruiloft en niet in de herinnering achteraf. Dit is de reden waarom mijn prioriteiten zo mooi aansluiten bij mijn passie, mijn droom, mijn werk.

 

Anna as your wedding photographer

Zijn jullie van plan alles uit de kast te halen, een feest te geven met 300 man? Ik ben van  de partij! Maar ook als jullie van plan het intiem te houden, alleen de mensen die het dichtst bij jullie staan aanwezig te hebben, om de echte liefde te vieren, ben ik erbij!

Het belangrijkste wat alle bruiloften, groot en klein, met elkaar gemeen hebben is dat de liefde wordt gevierd. Het gevoel dat dit met zich meebrengt, vind ik altijd fascinerend. Het idee dat ik hier deel van uit mag maken, dat ik deze dag mag vereeuwigen voor jullie, vind ik het allermooiste van mijn werk als bruidsfotograaf. Ik vind het fantastisch dat ik dit voor veel mensen waar mag maken.

Working method of your wedding photographer

Jullie zijn verloofd, geweldig! Wat een gelukkig gevoel, euforisch en jullie worden al helemaal enthousiast. Jullie zijn begonnen met een datum, op zoek naar de juiste trouwleveranciers. Daardoor zijn jullie bij mij uitgekomen, dé trouwfotograaf!

Maar nu? Hoe gaat het verder in zijn werk?

Het belangrijkste wat jullie moeten weten over mij, is dat ik op de meeste momenten onzichtbaar zal zijn. Ik zal geruisloos opgaan tussen de gasten. Dit zorgt voor hele natuurlijke, spontane foto’s. Maar op de nodige momenten zal ik op de voorgrond treden, zoals bij de groepsfoto’s. 

View my

Showcase

Weddings

Business photography

Destination Shoots

Other photo shoots

What customers

SAY

" I opened the photos today and I was right there again, on one of the most beautiful and fun days of our lives. Beautiful, touched to tears. ‘’

"The photos are full of emotion, atmosphere, style and creativity."

"Anna's patient, at times even invisible, but she's got her camera watching everything. "

"Anna's a top! Nice, enthusiastic, thinks along with her and has passion for her profession''

"The pictures are beautiful and our wishes have been listened to very well."

"Besides the fact that we got some beautiful unposed pictures, we also had a very nice day with her."