Trouwen in Baarn

Journalistieke fotografie

Kasteel de Hooge Vuursche

Op een van mijn favoriete locaties mocht ik de bruiloft van de super verliefde Elise & Rene vastleggen.

JURK VAN 15 (!) KILO
Wat een dag was dit!! De ochtend begon met klaarmaken in de prachtige kamers van kasteel de Hooge Vuursche, waar ik de jurk van Elise wou ophangen en merkte dat hij wel meer als 15 (!) kilo woog!! Wat een jurk. Het was een en al gezelligheid en emotie’s onder de lieve vriendinnen van Elise, iedereen deed er alles aan om het een fantastische begin van de ochtend te laten zijn.

EMOTIONEEL MOMENT
De firstlook van Rene & Elise was tegelijk met het begin van de ceremonie, wat was dit emotioneel zeg! Wanneer ze elkaar zag sprongen bij beide de tranen in de ogen, zo prachtig vonden ze elkaar. DE tranen bleven maar komen en ze konden hun ogen maar niet van elkaar afhouden, zo prachtig waren ze.

SPROOKJESBRUILOFT
Voor Elise was het altijd al een droom geweest om zich een echte prinses te voelen, dit is zeker weten gelukt met een jurk waar de bekendste prinses nog enorm van zou opkijken en een man die de wereld voor haar overheeft, gingen we  de fotoshoot in en ook hier konden ze niet van elkaar afblijven en bleef alles zo super spontaan. Als trouwfotograaf hoefde ik bijna geen word te gebruiken alles wat ze deden was geweldig voor de foto’s

SCHITTEREND FEEST
De openingsdans van dit feest was zo intiem, je zag dat het bruidspaar alleen met elkaar bezig was, genoten van elkaar terwijl iedereen naar de prachtige intieme, emotionele dans keken. Na de openingsdans ging het feest los met lekkere hardstyle en ging iedereen los!

Slider