Trouwen in Purmerend

Villa Clementine

TROUWEN IN PURMEREND

 

VANUIT BALI NAAR NEDERLAND OM TE TROUWEN

Dit enorme lieve bruidspaar die zijn verhuist naar Bali zijn speciaal terug gekomen naar Nederland om elkaar hier het ja woord te geven. Een van de belangrijkste redenen hiervoor was dat de opa en oma er bij kunnen zijn. Wat super lief he!

VILLA CLEMENTINE

Wat een heerlijke tijd hebben we gehad tijdens het klaarmaken, oma en moeder waren bij de prachtige bruid Nathalie aanwezig, terwijl Nathalie een beetje in de stress kwam qua tijd bleef moeders lekker in haar normale kloffie een kopje koffie drinken, niks vermoedend dat ze dus ook in deze kleren op de foto staat. Ik zeg ik vind het heerlijk! Als trouwfotograaf vind ik het het leukste dat iedereen zichzelf kan blijven.

REGEN

Deze dag was lekker nat het heeft een groot deel geregend, maar dit laat te pret niet drukken, voor de foto’s is het super vet om tijdens de regen even lekker naar buiten te gaan zodat je zonder excuses heerlijk tegen elkaar aan kan staan zodat jullie net onder die mooie paraplu passen 😉

Toen we de taart zouden aansnijden klaarde de lucht in een keer op en konden we naar buiten om dit heerlijke moment in het zonnetje mee te mogen maken. 
Hoe fantastisch is dit?!

LIEFDE

Tijdens de shoot waren Nathalie en Sydney heerlijk met elkaar bezig, terwijl ze toch ook een beetje zenuwachtig werden omdat de na de shoot de ceremonie zou beginnen, daarvoor helpt een slokje vodka wel 😉

GROOT FEEST

Toen het feest begon was er een prachtige openingsdans en tot verassing kon Sydney ook nog super goed freestyle dansen waardoor we in een battle terecht kwamen, ik zeg fantastisch!!