Trouwfotograaf Delft

Bij fotografie is het essentieel om creatief en doortastend te werk te gaan om mooie resultaten te behalen. Zeker als het om het fotograferen van mensen gaat, dien je over een bepaald inzicht te beschikken om waarheidsgetrouwe foto’s te kunnen maken. Zo willen bruidsparen op hun bruidsfotoreportage precies aan het beeldmateriaal kunnen aflezen hoe de dag is verlopen en wat de sfeer was gedurende de ceremonie, het diner en het feest. Ben je op zoek naar een bijzondere trouwfotograaf in Delft met een unieke, natuurlijke kijk op zaken? Dan kan Anna Hoogland, eigenaresse van Discover Surroundings vast en zeker wat voor je betekenen. Met haar jarenlange ervaring met het vastleggen van de belangrijkste momenten van mensen heeft zij een bewonderenswaardig portfolio opgebouwd. Daarnaast is zij in staat om voor al haar klanten met haar fotoshoots een fantastische, gevoelige, levenslange en herbelevende herinnering te creëren waar altijd met een warm gevoel op teruggekeken kan worden.

Wat biedt Anna als journalistiek trouwfotograaf in Delft?

Anna Hoogland is een journalistiek trouwfotograaf in Delft. Journalistiek fotograferen houdt in dat je niet zomaar fotografeert wat er gebeurt, maar juist verder kijkt dan dat. Aan de hand van je foto’s wordt een compleet verhaal op natuurlijke wijze verteld, zonder dat de mensen op de foto’s door lijken te hebben dat ze gefotografeerd worden. Dus geen vooropgezette poses of opstellingen waarbij iedereen naar de camera kijkt en lacht, maar juist die oprechte emoties op een onverwachts moment. Met deze verhalen vertellende vorm van fotografie worden deze indringende momenten zo mooi mogelijk in beeld gebracht, met eventueel wat spelingen in het lichtgebruik en bijzondere composities.

Anna is meer dan alleen trouwfotograaf in Delft

Bij het oprichten van haar bedrijf Discover Surroundings in 2015 was het ultieme doel van Anna Hoogland om haar klanten een unieke herinnering mee te geven waar ze de rest van hun leven met een fijn gevoel aan terug kunnen denken. Ze is al heel wat jaren bezig met fotograferen. Zo heeft ze de opleiding fotografie gevolgd en heeft ze mee kunnen kijken met een aantal fantastische fotografen. Door haar eigen inspiratie en motivatie heeft ze haar eigen visie omtrent fotografie ontwikkeld waar het hier en nu centraal staat en mensen de volle aandacht hebben voor hun omgeving. De eerste keer dat ze met trouwfotografie in aanraking kwam, was toen ze de bruiloft van haar eigen zus mocht vastleggen. Ze voelde gelijk dat dit het helemaal was voor haar. Toch werkt ze niet alleen als trouwfotograaf in Delft, maar richt zij zich ook met veel plezier op boudoirshoots, loveshoots (op locaties overal in Azië) en zwangerschapsshoots.

Contact met Discover Surroundings

Laat Anna Hoogland jouw trouwerij realistisch en oprecht vastleggen door het onopvallend fotograferen van intieme liefdesmomenten, trotse blikken, emotie, gezelligheid en meer. Voor meer informatie over haar werk en mogelijkheden als trouwfotograaf in Delft, kun je gerust contact opnemen.