Bij een bijzondere bruiloft horen ook bijzondere trouwfoto’s. Als bruidspaar wil je natuurlijk het vertrouwen hebben dat het maken van de foto’s op deze belangrijke dag goed geregeld wordt, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Dus gaan jullie, naast de zoektocht naar de perfecte trouwlocatie, de bruidsjurk en een heerlijk trouwmenu, ook op tijd op zoek naar de perfecte trouwfotograaf voor jullie bruiloft. Anna Hoogland van Discover Surroundings is voor een persoonlijke en natuurlijke trouwfotoshoot dé trouwfotograaf in Den Haag. Ze legt alle mooie momenten van spontaniteit, liefde en emotie op een prachtige manier vast en geeft haar klanten zo een unieke herinnering mee voor de rest van hun leven.

Waarom deze trouwfotograaf in Den Haag?

Discover Surroundings werd in 2015 opgericht door Anna Hoogland. Gevoed met een hoop eigen inspiratie en motivatie kwam zij uit bij deze naam doordat zij het ontzettend belangrijk vindt dat iedereen leeft in het nu en ook hun eigen omgeving leert waarderen. Daarnaast wil zij mensen een unieke herinnering meegeven voor de rest van hun leven.


Voordat zij trouwfotograaf in Den Haag werd, volgde Anna de opleiding fotografie en kreeg zij de kans om meerdere keren met topfotografen mee te lopen, wat ontzettend leerzaam voor haar was. Uiteindelijk had zij haar eerste ervaringen als trouwfotograaf tijdens de bruiloft van haar zus. Door deze waardevolle ervaring heeft zij, zoals ze het zelf mooi benoemd, het licht gezien, waarop ze besloot om haar diensten zo in te richten dat zij de mogelijkheid heeft de belangrijkste momenten van haar klanten vast te leggen. Ze is inmiddels al jaren trouwfotograaf en heeft haar assortiment uitgebreid met het aanbieden van zwangerschapsshoots, loveshoots (op locatie in Azië) en boudoirshoots.

Een journalistieke trouwfotograaf in Den Haag

Anna Hoogland maakt niet zomaar de standaard foto’s, maar is een journalistiek fotograaf. Dat wil zeggen dat zij deze specifieke techniek inzet om vast te leggen wat er echt gebeurt en niet alleen fotografeert wat je in de eerste instantie denkt te zien. Journalistieke fotografie houdt in dat het verhaal zo zuiver mogelijk verteld wordt aan de hand van de foto’s. Het is een integere, oprechte vorm van fotografie waarbij niet geposeerd wordt, maar waarbij mensen juist in een natuurlijke pose vastgelegd worden.

Neem contact op voor een blijvende herinnering van jullie trouwfeest!

Om er zeker van te zijn dat jullie trouwfeest precies zo vastgelegd wordt zoals het ook daadwerkelijk plaatsvindt, laat je Discover Surroundings de fotografie regelen. Met verschillende soorten pakketten biedt Anna Hoogland veel mogelijkheden als trouwfotograaf in Den Haag. Er kan zelfs een specifiek pakket op maat samengesteld worden om aan specifieke wensen te voldoen. Voor meer informatie of vragen over het laten maken van een levenslange, fantastische, gevoelige en herbelevende herinnering, kun je gerust contact opnemen.