Journalistieke trouwfotograaf in Rotterdam| Discover Surroundings
bruidsfotografie discover surroundings header
trouwfotografie discover surroundings
bruidsfotografie discover surroundings
previous arrow
next arrow
Slider

Trouwfotograaf Rotterdam

Ga jij binnenkort trouwen en zoek je een geschikte trouwfotograaf in Rotterdam? Iemand die intieme momenten tussen het bruidspaar, hun gasten en tussen familie en vrienden onderling prachtig kan vastleggen zodat je voor altijd een tastbaar aandenken hebt waarmee je deze memorabele dag kunt herbeleven? Dan is Anna Hoogland van Discover Surroundings dé fotograaf voor jou! Met meerdere jaren ervaring weet zij op waarheidsgetrouwe en gevoelige manier echte momenten, verhalen en situaties vast te leggen en zo de perfecte herinnering van belangrijke gebeurtenissen in je leven te creëren.

Wat doet deze trouwfotograaf in Rotterdam

Trouwfotograaf in Rotterdam, Anna Hoogland, startte in 2015 haar bedrijf Discover Surroundings. Haar liefde en passie voor fotografie ontdekte zij al vele jaren eerder. Ze rondde de opleiding fotografie af en kreeg de mogelijkheid en kansen om meerdere malen met de beste fotografen mee te kijken. Met daarbij nog een behoorlijke dosis inspiratie en motivatie, ontstond het perfecte recept om de belangrijkste momenten van mensen op een realistische en oprechte wijze vast te leggen.


Anna Hoogland maakte pas echt kennis met trouwfotografie op het moment dat haar zus ging trouwen en zij dit als trouwfotografe vastlegde. Toen is het balletje gaan rollen. Ze merkte dat het zo goed voelde om mensen een blijvende herinnering mee te geven voor de rest van hun leven, dat ze daar absoluut mee verder wilde. Ze is nu al een aantal jaren een professionele trouwfotograaf in Rotterdam. Maar Anna doet meer! Naast trouwfotografie verzorgt zij ook boudoirshoots, loveshoots (op verschillende locaties in Azië) en zwangerschapsshoots. Iedereen zijn of haar eigen verhaal, reis en proces ondergaat in het leven en die herinneringen wil Anne op bijzondere en creatieve wijze voor haar klanten vastleggen. Daarbij gaat ze op zoek naar juist die specifieke momenten tussen twee zielen, waarbij de emotie zichtbaar is in hun blik of hun aanraking.

Werken met journalistieke fotografie

Anna Hoogland werkt als journalistieke trouwfotograaf in Rotterdam. Journalistiek fotograferen is een bijzondere manier van fotograferen en houdt meer in dan het enkel op beeld vastleggen van wat er gebeurt. Journalistiek fotograferen is verhalen vertellende fotografie met een bepaald doel. Dit doel kan voor iedere fotograaf verschillend zijn. Door geruisloos op te gaan tussen de gasten, volgt Anna Hoogland als trouwfotograaf in Rotterdam wat er gebeurt en legt deze momenten vervolgens op een natuurlijke manier vast, eventueel met wisselend lichtgebruik en bijzondere composities. Zo wordt het verhaal met behulp van beeld verteld.

Contact met trouwfotograaf in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf in Rotterdam die oprecht en met finesse te werk gaat en daarmee de gevoelige snaar weet te raken in haar fotografie? Neem dan contact op met Anna Hoogland van Discover Surroundings. Met haar persoonlijke, natuurlijke benadering komt zij tot de mooiste resultaten. Al veel tevreden mensen gingen je voor!

Contact opnemen Portfolio bekijken
Contact opnemen?
Contact formulier
Whatsappen?
anna@discover-surroundings.com
+31 (6) 365 416 13