Bruidsfotograaf Rotterdam

Een bruiloft is één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Je verbindt je op een intieme, intense manier met jouw partner en vaak hoort daar ook een mooi feestje bij. Groot of klein, uitbundig of ingetogen; de manier waarop mensen invulling geven aan hun bruiloft en bruidsfeest verschilt per stel. Maar bijna iedereen kiest er toch wel voor om hun dag op een persoonlijke manier vast te leggen. Anna Hoogland van Discover Surroundings is bruidsfotograaf in Rotterdam en wil graag voor al haar klanten een gevoelige, bijzondere herinnering maken voor de rest van hun leven, waar een bruidsstel altijd met een gelukzalig gevoel naar terug kan kijken.

Een journalistieke bruidsfotograaf in Rotterdam

Iedere opdracht is anders en tijdens elke fotoshoot is het de kunst om naar de juiste momenten te zoeken. De specifieke momenten waarop de liefde tussen twee zielen duidelijk zichtbaar is, tranen van geluk van een vader, de uitgelaten stemming van een vriendengroep op de dansvloer of zenuwen van de bruidegom tijdens de tocht naar het altaar. Bruidsfotograaf in Rotterdam, Anna Hoogland, voert haar fotografiewerk met de methode van journalistieke fotografie. Bij deze vorm van fotografie gaat het erom het verhaal natuurlijk te vertellen door het krachtig in beeld te brengen.


Meer over deze bruidsfotograaf in Rotterdam

Anna Hoogland volgde de opleiding fotografie, keek tijdens haar leerproces met de beste fotografen mee en richtte uiteindelijk in 2015 haar bedrijf Discover Surroundings op. Ze startte haar werk als bruidsfotograaf nadat zij met veel liefde, aandacht en plezier de bruiloft van haar zus prachtig vastlegde. Sindsdien is ze hier niet meer mee gestopt en heeft zij haar repertoire zelfs uitgebreid. Ze wordt, naast haar werk als bruidsfotograaf in Rotterdam, ook ingezet voor loveshoots op wisselende locaties in Azië, boudoirshoots en zwangerschapsshoots. De naam van haar bedrijf koos zij vanuit haar visie dat het belangrijk is dat mensen leven in het hier en nu en hun eigen omgeving daarbij waarderen. Zoals zij het ziet heeft ieder persoon een persoonlijk verhaal, een eigen proces en een eigen reis te maken in het leven. Anne wil deze momenten op een realistische en natuurlijke manier vastleggen en er zo voor zorgen dat al deze persoonlijke verhalen verteld worden. Zij doet dit nu al een aantal jaren en hoopt dit ook nog lang te kunnen doen!

Ook bijzondere herinneringen creëren?

Voor jouw bruiloft of voor alle andere bijzondere momenten in je leven verzorgt Anna Hoogland graag de foto’s. Tijdens haar werk als bruidsfotograaf in Rotterdam gaat ze compleet op in de omgeving en maakt zij een prachtige, complete shoot van de gehele dag.

Ze biedt verschillende pakketten aan en daarnaast is er ook de mogelijkheid om een pakket op maat samen te stellen die helemaal voldoet aan jouw wensen. Neem voor meer informatie over het boeken van een fotoshoot contact op!