Trouwen in Barneveld

Journalistieke fotografie

TROUWEN IN BARNEVELD

De blog gaat over de trouwreportage van de lieve Anne en Jeroen.
Wat was ik enorm blij toen ik hoorde dat ik deze bruiloft mocht vastleggen als trouwfotograaf. Ik was nog nooit in deze richting van Nederland geweest en keek zo uit naar deze nieuwe uitdaging.

DRESSUP WEDDINGDAY

Het was ook niet zomaar een dag. Zo begon ik al om 07:00 sochtends bij Anne thuis om het klaarmaken vast te leggen, wat was er een gezelligheid in de familie. Iedereen was enorm enthousiast over het feit dat Anne vandaag zou gaan trouwen! Ook was het een emotioneel moment voor vader en moeder, want de laatste nacht dat Anne thuis zou slapen zat er op. Ze hebben van elke seconde samen genoten bij dit klaar maken, met een lach en een traan! Na het klaarmaken kwam Jeroen, Anne halen bij het ouderlijk huis op een journalistieke loveshoot te houden in een prachtig bos met opkomende zon.

ECHTE LIEFDE

Wat was er een liefde tussen deze 2, ze hadden nauwelijks aanwijzingen nodig. Dit vind ik ook erg belangrijk, wanneer er liefde tussen 2 mensen is blijft alles enorm spontaan en kan ik mijn journalistieke trouwfotografie aanhouden. Na de spontane en liefdevolle loveshoot kwamen we aan bij een moeilijk moment.

HARTVERSCHEUREND

Anne had een dierbaar persoon verloren in haar leven en wou graag dat ook zij een beetje deel kon uitmaken van de trouwdag, zo zijn wij vertrokken naar de begraafplaats om hier een moment van stilte en liefde te nemen. Hierdoor konden ze genieten van de mooie dingen van deze dag omdat ze nu wisten dat er een extra persoon bij aanwezig was in hun hart en hun gedachten.

De hele familie stond hun op te wachten om op te vangen met een lach en een traan. Waarna we met z’n alle door konden naar de trouwceremonie in het gemeentehuis van Barneveld. Hierna gingen we terug naar het ouderlijkhuis van Anne om een lekker lunch te houden met alle dag gasten, waar nog even het trouwpak van de bruidegom word gladgestreken en een korte speech werd gehouden. Ook hadden we nog een prachtige kerkdienst waarbij de kids een mooi liedje zongen!

HUIZE SCHERPENZEEL

Na een prachtige dag met een loveshoot, ceremonie en kerkdienst was het tijd om het feestje voor de gasten te beginnen en voor ons te eindigen met heerlijk champagne.

bruid met bruidsmeisjes aan het klaarmaken
Bruiloft Barneveld-1
familie bruid tijdens klaarmaken
Bruiloft Barneveld-3
moeder kijkt om de hoek naar bruid
Bruiloft Barneveld-4
moeder doet trouwjurk bij dochter aan
Bruiloft Barneveld-5
geëmotioneerd bruidsmeisje
Bruiloft Barneveld-6
bruidspaar langs graf
Bruiloft Barneveld-10
huilend bruidspaar bij graf
Bruiloft Barneveld-11
bruidspaar komt aan bij daggasten
Bruiloft Barneveld-12
bruidspaar koopt trouwceremonie in
Bruiloft Barneveld-13
bruidspaar met ambtenaar
Bruiloft Barneveld-14
bruidsmeisjes bezegelen het huwlijk
Bruiloft Barneveld-15
bruidegom met zwaard voor champagne
Bruiloft Barneveld-19
bruidspaar geeft toost
Bruiloft Barneveld-20
previous arrow
next arrow